Μια από τις λατρείες μου, ο Κάζουγια Καμενάσι, κέρδισε πριν από λίγες ημέρες το βραβείο του καλύτερου jeanist, δηλαδή αυτού που φοράει καλύτερα τα τζιν του. Μου άρεσε πολύ αυτό που έγραψε η Τία στο blog της.

«Ενώ οι τίτλοι της ψυχαγωγίας στην Δύση είναι συνεχώς σχετικά με εθισμούς στα ναρκωτικά, απόπειρες αυτοκτονίας, ποιος πηδάει ποιον, ποιος απατάει ποιον, μεθυσμένα κατακάθια της ποπ που γελοιοποιούνται σε απονομές βραβείων, αποτοξινώσεις, απάτες, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, οικογενειακή βία, κατοχή ναρκωτικών, τελειωμένους από τα ναρκωτικά ρόκερ και όλα τα υπόλοιπα αμφισβητήσιμα, οι τίτλοι της ψυχαγωγίας στην Ιαπωνία είναι για το ποιος δείχνει καλύτερα με τζιν! Και κατά τα φαινόμενα είναι σπουδαία υπόθεση! Είναι αναζωογονητικό, και γελοίο και εντελώς γοητευτικό. Και σε τελική ανάλυση… ο Κάμε *μπορεί* να ταρακουνήσει ένα τζιν.»

Η αλήθεια είναι ότι ο Κάζουγια ταρακουνάει τους πάντες και τα πάντα και αρκεί να δει κάποιος το μιούζικαλ Dreamboys 2006 για να καταλάβει γιατί. Και ακόμα και αν σκηνή της Ιαπωνίας δεν είναι εντελώς ειδυλλιακή, και τα nihonjin bishonen δεν είναι αγγελούδια, εγώ σοκάρομαι και μόνο με την ιδέα ότι μερικές φορές καπνίζουν!!! Και κανένα boyband της δύσης δεν έχει φτάσει στο επίπεδό τους. (Γιατί φυσικά εκπαιδεύονται από πολύ νωρίς! :D)

Kamenashi Kazuya

Advertisements