Λοιπό, επειδή ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται, πρέπει να σχολιάσω επίσημα το νέο βίντεο των KAT-TUN. Και έχω καιρό να βάλω βίντεό τους… Και δεν έχω σχολιάσει ποτέ βίντεο – No More pain!

Είναι απλό άλλα τόσο επικό, όσο αξίζει σε ένα τέτοιο τραγούδι. Οι πανοπλίες είναι  κάπως αστείες και στο σημείο που τα κράνη εξαφανίζονται από τους ΚΤ το ζουμ γίνεται πολύ απότομα, κάτι που κάνει το αποτέλεσμα κάπως αφύσικο. Αλλά κατά τα άλλα όλες οι άλλες λεπτομέρειες είναι τέλειες.

Το βάψιμο του Καμενάσι καίει καρδιές και το βουβό ουρλιαχτό του είναι πολύ κατάλληλο. Ο Ουέντα βγάζει μια φωνάρα που καίει καρδιές επίσης. Αχ <33 Ναι. Έπρεπε κάποιος να κάνει τα φωνητικά που κανονικά θα έκανε ο Ακανίσι. (Α ρε Ακανίσι έφυγες και έχασες τέτοια επικότητα! Όταν γυρίσεις πρέπει να επιμείνεις να επαναληφθεί!!) Και η πεταλούδα στο μάγουλό του μπορεί να μην ταιριάζει με το θέμα του βίντεο αλλά ταιράζει πολύ στον Ουέντα!!!

Επίσης το εφφέ με τα γράμματα μου άρεσε και η όλη ατμόσφαιρα, και ο χορός, και η κίνηση. Σχεδόν μπορείς να καταλάβεις ποιος από όλους είναι μέσα στις πανοπλίες από την κινήσή τους. Και ναι, αυτό είναι τραγούδι και βίντεο από boyband! Απολαύστε τους! (Για όσους βαριούνται, υπομονή! Σύντομα θα βρω και άλλα θέματα – ελπίζω!)

Πάω να το ξαναδώ εγώ πριν πάω για ύπνο και όνειρα γλυκά σε όλους!

Advertisements