Χαζά σχόλια στο twitter και δεν μπορώ να απαντήσω ούτε με 300 λέξεις.

Τι σημαίνει «προωθώ την ομοφυλοφιλία»;

1. Ότι προσπαθώ να περάσω το μήνυμα ότι οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να είναι κουλ;

Ναι, μπορούν. Μπορούν να είναι ότι είναι και ένας στρέιτ. Ναι, αυτή η ιδέα πρέπει να προωθηθεί μέχρι να σταματήσουν οι ομοφυλόφιλοι να προκαλούν μόνο με το γεγονός ότι υπάρχουν.

2. Ότι προσπαθώ να πείσω τους στρέιτ να γίνουν ομοφυλόφιλοι;

Σοβαρά; ΕΣΥ προσωπικά που διαβάζεις αυτό το ποστ, μπορείς, αν κάποιος σε πείσει ότι είναι προτιμότερο να πηγαίνεις με άτομα του ίδιου φύλου, για να γίνεις αποδεκτός στην κοινωνία, να αλλάξεις ξαφνικά προτιμήσεις; Αν νομίζεις ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι κάτι επιφανειακό που μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με μια μόδα, τότε μάλλον πρέπει να σκεφτείς καλύτερα για τις δικές σου προτιμήσεις.

Και ένα υστερόγραφο, για όσους είναι οκ με τους ομοφυλόφιλους, αλλά είναι ενάντια στην παιδοθεσία, υιοθεσία και γενικά τα παιδιά με όποιον τρόπο σε μια οικογένεια με γονείς του ίδιου φύλου, γιατί σκέφτονται το περιβάλλον στο οποίο θα μεγαλώσουν τα παιδιά. Ναι, σε μια οικογένεια με ομοφυλόφιλους γονείς τα παιδιά θα μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον όπου θα είναι πιο δύσκολο να ταϊστούν από νωρίς με όλα τα στερεότυπα της κοινωνίας και θα μάθουν να δέχονται το διαφορετικό, θα μάθουν ότι οι άνθρωποι είναι κάτι παραπάνω από το φύλο τους, αν και η κοινωνία δυσκολεύεται να δει πέρα από αυτό. Θα μάθουν σίγουρα το πρότυπο της μαμάς νοικοκυράς στο σπίτι και του κουλ μπαμπά που βλέπουν στις διαφημίσεις. Αλλά τουλάχιστον στο σπίτι τους θα έχουν και ένα διαφορετικό παράδειγμα. Σίγουρα, αν θέλεις παιδιά μεγαλωμένα με το πατριαρχικό πρότυπο της οικογένειας, μην τα δώσεις ΠΟΤΕ σε ομοφυλόφιλους γονείς.